Welkom op de site van FC Gullegem ! Een lekkere maaltijd aangeboden in ons clubhuis - klik hier voor meer info ! FC Gullegem beschikt over een snel groeiende en kwalitatieve jeugdopleiding ! FCG-vrienden, voetbal... een feest toch !

Tornooi nav 950 jaar Gullegem

Naar aanleiding van 950 jaar Gullegem organiseert FC G een tornooi in met 6 ploegen die nationaal spelen en 4 ploegen die provinciaal spelen.

Het tornooi gaat door op zaterdag 23julli en zondag 24juli 2016 op de poezelhoek. Voor het tornooi schema: klik hier

Voorbereidingsprogramma 2016-2017

Het seizoen is nog maar net afgelopen en we zijn hier al met de voorbereiding van het nieuwe seizoen 2016 – 2017:

Klik op de afbeelding voor het voorbereidingsprogramma ! ! !

Persbericht

Persbericht

Standpunt Hoofd- en Jeugdbestuur FC Gullegem naar aanleiding van het persbericht van CD&V Wevelgem van 13 mei.

Het bestuur van FC Gullegem is verontwaardigd over het eenzijdige standpunt dat CD&V Wevelgem in zijn persbericht van 13 mei naar voor bracht.

Meteen werd een hele jeugdwerking in een slecht daglicht geplaatst, daar waar tientallen vrijwilligers zich dagelijks inzetten om hun leden elke week opnieuw de mooie sport voetbal bij te brengen.

Zonder zich te informeren, noch de dialoog te zoeken met het bestuur werd gesteld dat minder getalenteerde voetballertjes van 6 jaar niet meer welkom zouden zijn bij onze club.

Bij FC Gullegem is ieder kind welkom.  Daarom kiezen wij er ook bewust voor om zowel interprovinciaal als gewestelijk voetbal aan te bieden.  Zo kan elk kind, hoe getalenteerd ook, bij ons komen voetballen.

We willen echter wel eerlijk zijn.  We hebben niet voldoende opleiders om voor elk kind een ploeg te maken die in competitie kan uitkomen, hoe graag we dat ook zouden willen.  Elk jaar worden we geconfronteerd met een tekort aan jeugdopleiders in het voetbal, vooral voor de jongere leeftijden. Dit is zo bij vele clubs in Vlaanderen. Daarom zeggen we eerlijk dat de spelertjes die het laagste competitieniveau niet aankunnen, wel kunnen trainen maar geen competitiematchen zullen kunnen spelen, maar wel, in de mate van het mogelijke, oefenwedstrijden tegen gelijkwaardige tegenstanders.  Zo kunnen de kinderen lokaal blijven voetballen in clubverband.  We vinden het onze taak om in onze jeugdopleiding ervoor te zorgen dat de spelers die niet in de wieg gelegd zijn voor voetbal geheroriënteerd worden naar een sport waarin ze zich beter kunnen ontwikkelen en waar hun kwaliteiten optimaal benut kunnen worden.

Zeer zeker kon de communicatie hieromtrent beter.  De betrokken opleider is op eigen verzoek niet langer actief in het sportieve gebeuren van de club. Wij werken hard aan een kader waarin de communicatie verbeterd wordt. 

Het bestuur staat steeds open voor dialoog met CD&V Wevelgem maar niet via de pers of de sociale media.

Inkomende en uitgaande transfers 2016-2017 ! ! !

Klik op de afbeelding om alle inkomende en uitgaande transfers te zien.

34ste en laatste competitie wedstrijd in en tegen Gent-Zeehaven ! ! !

Zondag 1 mei om 15H

KRC Gent-Zeehaven  -  FC Gullegem

Eindstand: 2-0

 Doelpunten: 55min Elewaut 1-0 ; 71min Jansen Da Siva 2-0 

 Speeldag 34

Wie is online?

We hebben 7 gasten en geen leden online

Statistieken

Bezoekers
67
Artikelen
503
Artikelen bekeken hits
777034
Saturday the 28th. FC Gullegem: vier maal kampioen in vijf jaar | Home | Joomla Template 3.0 by JoomlaSkins