Word Scheidsrechter ?

Afdrukken
Geschreven door Peter Behaeghe

Scheidsrechter worden ?


Ben jij kandidaat? Stuur dan snel een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vele FCG  jeugdspelertjes en begeleiders zullen jullie zeer dankbaar zijn!

Om onze jeugdspelers (U7 t.e.m. U13) onder ideale omstandigheden wedstrijden te laten spelen, is FC Gullegem op zoek naar enthousiaste scheidsrechters die de wedstrijden in goede banen willen leiden.

Er schuilt een scheidsrechter in jou !

3 jaar geleden is onze Sportieve cel gestart met het werven van jeugdspelers die graag enkele thuiswedstrijden van de U7 t/m U13 wilden leiden. Met ongeveer 20 opgeleide jeugdscheidsrechters hebben we toen bijna alle thuiswedstrijden van de jongste jeugd kunnen invullen. Wat een regelrecht succes is!

FC Gullegem groeit gestaag en zal dit seizoen met een recordaantal Duiveltjes en Preminiemen deelnemen aan de competitie. Met meer geplande thuiswedstrijden en het feit dat enkele scheidsrechters zelf ook wedstrijden moeten spelen,  is een nieuwe lichting jeugdscheidsrechters meer dan welkom.

Daarom organiseert vanaf toen ieder seizoen een korte scheidsrechtercursus voor U15 - spelers.

Heb je wel zin om leiding te geven aan wedstrijden van onze jongste jeugd, maar aarzel je nog? Dan willen we je het volgende meegeven:

Als beginnend scheidsrechter wordt je niet direct voor de leeuwen geworpen. Op de club krijg je een korte, praktische opleiding van een ervaren scheidsrechter. Hij leert je enkele praktische kneepjes van scheidsrechtervak, waardoor je met vertrouwen op het veld zult staan. Tijdens je eerste wedstrijden zal je voldoende begeleid worden. Je staat er niet alleen voor!

Verder kunnen we melden dat je dit niet gratis moet doen.

Hiervoor krijg je 8 euro en 1 drankbonnetje.

Ben je U15 of U17 en je ziet het wel zitten om enkele wedstrijden van jongste jeugd van FC Gullegem te leiden, maar je hebt nog vragen? Aarzel niet, en neem gerust contact op met het bestuur of de sportieve cel van FC Gullegem.

Daarnaast zoeken we voor de U12 en U13 enkele ouders of supporters die deze wedstrijden willen leiden. Tot vorig jaar was het de voetbalbond die voor deze wedstrijden scheidsrechters aanduidden. Maar na de hervorming dienen de voetbalclubs zelf voor scheidsrechters te zorgen; voor de wedstrijden 5x5 en 8x8 (t/m U13).

Wie is online?

We hebben 36 gasten en geen leden online

Statistieken

Bezoekers
5254
Artikelen
616
Artikelen bekeken hits
1496628
Monday the 23rd. Feedback over deze site, mailto:infojeugd@fcgullegem.be