Welkom op de site van FC Gullegem ! Een lekkere maaltijd aangeboden in ons clubhuis - klik hier voor meer info ! FC Gullegem beschikt over een snel groeiende en kwalitatieve jeugdopleiding ! FCG Beloften seizoen 2017-2018

Spelersvoorstelling en Breugelmaaltijd 2013-2014

Afdrukken
Geschreven door Kristof Vandemoortele

Na een rustige training onder de stralende zon volgde de spelervoorstelling gepresenteerd door oud SK Gullegem speler “Tom Derveaux”.

“Tom legde meteen de nadruk op het belang van “de medewerkers” in een voetbalclub. Bij deze volgde een applaus als gedenk voor wijlen FCG jeugdtrainer en medewerker: Kenny Langedock.

De FC Gullegem aanwinsten kwamen één voor één naar voor. De algemene ambitie was een vaste stek veroveren en een seizoen in de linker kolom met als uitschieter Mitch voet die nu al droomt van een eindronde en de befaamde 3e time.  Eveneens wil Jens Vandamme graag de “Tom Derveaux” prijs in ontvangst nemen en de eerste speler zijn die negen doelpunten scoort voor FC Gullegem.

Trainer Dirk Azou spreekt van een geslaagd seizoen met  een plaats bij de top 5 tot 8. Met als uitschieter te “stunten op de poezelhoek”.   

Tenslotte kwam voorzitter Rudy Vandemoortele aan het woord met de wens te kunnen spelen voor een talrijk opgekomen publiek bij de thuiswedstrijden. Met als hoofddoel sportieve successen te behalen en financieel gezond te blijven.

 Na de spelersvoorstelling volgde de breugelmaaltijd voor de ruim 200 opgekomen FC Gullegem sympathisanten.

spelervoorstelling

klik op foto voor meer 

Wie is online?

We hebben 15 gasten en geen leden online

Statistieken

Bezoekers
5254
Artikelen
595
Artikelen bekeken hits
1456331
Monday the 28th. FC Gullegem: vier maal kampioen in vijf jaar | Home | Joomla Template 3.0 by JoomlaSkins